Hoe gaat het lidmaatschap praktisch in zijn werk ? Wel, we begrijpen dat je niet zomaar ineens lid wordt van een vereniging. Daarom laten we je toe om twee maal vrijblijvend naar de activiteiten te komen. Bevalt de sfeer, de groep en de soorten activiteiten jou, dan vragen we je om lid te worden door het overmaken van het lidgeld.

 

Het lidgeld is 35,00 euro per jaar. Stap je in de vriendengroep na 1 juli, dan betaal je de helft voor de rest van het jaar. Voor het bedrag van 35,00 euro krijg je 10 verzorgde activiteiten, een leuke nieuwjaarsreceptie en tijdens de maand augustus word je ook uitgenodigd op de jaarlijkse BBQ.

 

Op de BBQ is er een ideeënbus waar de aanwezige leden voorstellen kunnen doen voor komende activiteiten. Uit deze voorstellen puren de bestuursleden om uitstappen en activiteiten voor te bereiden. Het bestuur komt iedere maand samen.

 

Omdat we een volledige transparantie willen van onze werking, organiseren we één keer per jaar een ledenvergadering, waar de aanwezige leden hun zeg kunnen doen omtrent de werking.

 

Jaarlijks organiseren we een weekend, van vrijdagavond tot en met zondagavond. We proberen dit zo gevarieerd mogelijk te maken en voor alle leden toegankelijk mits tijdig inschrijven.

 

We hopen dat je hiermee al wat meer informatie hebt omtrent onze werking. Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen.

Je mag altijd bellen naar Martin De Piere, de voorzitter, op volgend nummer: 0498/493036 of 050/490115 of via het contactformulier.

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Red Oranges Green Purple Pink

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction